Ochrana osobních údajů


Informace o zpracování osobních údajů

1. Totožnost a kontaktní údaje správce

1.1. Správcem Vašich osobních údajů je společnost Radoslav Stieg - TESA, se sídlem na ulici Daniela Dlabací 2748/28, 010 01 Žilina, Slovenská republika, IČ: 37430289, DIČ: SK1020528993, Živnostenský rejstřík: 511-23767 (dále jen správce).
1.2. Kontaktní adresa správce pro doručování je Pivovarská 6, 010 01 Žilina, Slovenská republika, e-mailová adresa obchod@tesa-systems.sk, telefon 00421 41 5640 682.

1.3. Pro ochranu osobních údajů správce nejmenoval pověřence.
2. Zákonný titul zpracování osobních údajů

2.1. Ve smyslu čl. 6 odst. 1 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob při zpracovávání osobních údajů ao volném pohybu těchto údajů, kterým se zrušuje směrnice 95/46 / ES (obecné nařízení o ochraně údajů) jsou zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů plnění smlouvy, plnění právních povinností a Váš souhlas, který tímto dáváte správci.
3. Účel a rozsah zpracování osobních údajů

3.1. Vaše osobní údaje jsou zpracovávány a uchovávány za účelem plnění smlouvy (vystavování daňových dokladů, odesílání oznámení o stavu objednávky, reklamace), právních povinností a marketingových oslovení.

3.2. Osobní údaje, které o Vás zpracováváme a uchováváme jsou jméno, příjmení, tituly, fakturační adresa, adresa doručení, e-mailová adresa, telefonní číslo a firemní údaje, které jste nám poskytli při objednávce v internetovém obchodě nebo e-mailové komunikaci. V případě registrace na naší internetové stránce uchováváme i Vaše přihlašovací jméno.
4. Doba uložení osobních údajů

4.1. Vaše osobní údaje budou správcem uloženy po dobu 10 let, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů.
5. Další příjemci osobních údajů

5.1. Dalšími příjemci Vašich osobních údajů jsou firmy Sunlight systems s. r. o. (Správa internetové stránky), kurýrní služba Slovak Parcel Service s. r. o. a firma Audit office s. r. o., která vede účetnictví firmy.
6. Práva subjektu údajů

6.1. Od správce máte právo požadovat, za podmínek stanovených v nařízení, přístup k osobním údajům, opravu nebo vymazání Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo namítat proti zpracování Vašich osobních údajů a přesnost Vašich osobních údajů.
6.2. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo kdykoli odvolat. Do tohoto momentu není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů lze odvolat na e-mailové adrese obchod@tesa-systems.sk.

6.3. V případě, že byste měli podezření, že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno nařízení, máte právo podat stížnost na Úřadu pro ochranu osobních údajů.
6.4. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonná či smluvní požadavek, která je nutná k uzavření smlouvy.

 

| Tesa - zebezpečovacia a televizní technika / Eshop pohání Sun-shop